LED -VALOPUTKET

tube
KUSTANNUSSÄÄSTÖ

LED -valoputkien käyttöikä on moninkertainen verrattuna perinteisiin loisteputkiin, joka alentaa ylläpitokustannuksia merkittävästi.
Loisteputkirunkojen käyttöikä kasvaa huomattavasti käytettäessä LED -valoputkia, valaisimen kuristin ei enää rasitu yhtä paljon kuin loisteputkia käytettäessä.

Putkien kannattimet välttyvät suurelta lämpörasitukselta ja sytyttimien uusimiset jäävät pois.
Kokonaisuudessa valaisin kestää useita vuosia pidempään käytettäessä LED -valoputkia kuin perinteisiä loisteputkia.

putkienergia

LED -putket tarvitsevat energiaa vain noin kolmasosan verrattuna loisteputkiin tuottaakseen vähintään yhtä tehokkaan valaistuksen. Perinteisten loisteputkien aiheuttamaa lämpöhukkaa ei enää tarvitse kumota erillisellä ilmastoinnilla, josta syntyy kustannussäästöjä.

saasto
TYÖHYVINVOINTI JA TURVALLISUUS

LED-valoputki tuottaa tasaista hyvälaatuista korkean värintoiston valoa. LED-valo sisältää näkemisen kannalta olennaista sinistä aallonpituutta, sekä värienhahmottamisen kannalta tärkeän katkeamattoman spektrin koko näkyvän valon alueelle. LED -putkien puhdas luonnollinen valo soveltuu kaikenlaisiin ympäristöihin, missä ihmisten tulee nähdä hyvin ja silmiä rasittamatta. Valo on myös käytössäsi välittömästi ilman syttymisviivettä ja välkyntää. LED-putki toimii elinkaarensa loppuun saakka tuottaen tasaista valoa eikä ala välkkymään, niin kuin vanha loisteputki.

Käyttämällä LED-valoputkia vältät valaistukseen liittyviä riskejä kuten ihmisille ja monille materiaaleille haitallisen UV-valon. Elinkaareensa lopussa päistään hehkumaan jääneet loisteputket ovat myös yksi yleisimpiä tulipalon aiheuttajia. LED-valoputkessa ei käytetä mitään vaarallisia aineita, kuten elohopeaa. LED-valoputki on myös sirpaloitumaton, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti myös elintarviketeollisuuden käyttöön, sekä tuotantolinjoille.

EKOLOGINEN VALINTA

Valitsemalla Mafokan LED-valoputken, teet ekologisen valinnan. LED-valoputket eivät sisällä elohopeaa, lyijyä tai muita raskasmetalleja, eivätkä ole myöskään ongelmajätettä. LED-valoputkiemme kierrätettävyysaste on erittäin korkea. Merkittävän energiansäästön myötä sähkön tarve vähenee.

HELPPO ASENNUS

LED-valoputki on mahdollista asentaa suoraan vanhan T8 loisteputken tilalle suurimpaan osaan olemassa olevia valaisimia.
Saatavana useilla eri vahvuuksilla, kirkas tai ”maitolasi” ja aina huippu teholaatusuhteella, jopa 170 LM/W.